PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 10 martie – Lanț de rugăciune al Sfinților Mucenici Codrat, Ciprian și Dionisie pentru protejarea familiei de rele și boală

PUBLICITATE

Rugăciune 10 martie – Azi, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfinții Mucenici Codrat, Ciprian și Dionisie. Este o zi importantă în Calendarul Ortodox, fiind o zi de rugăciune directă.

Rugăciunea Mucenicilor Codrat, Ciprian și Dionisie este de mare ajutor în caz de boală și probleme de orice gen, și, dacă este rotită cu sufletul păcat, are puteri miraculoase.

Rugăciune 10 martie – Iată mai jos și textul rugăciunii care se citește azi:

”Mucenicii Tăi, Doamne, întru nevoinţele lor, cununile nestricăciunii au dobândit de la Tine, Dumnezeul nostru. Că având tăria Ta, pe chinuitori au învins; zdrobit-au şi ale demonilor neputincioase îndrăzniri. Pentru rugăciunile lor, mântuieşte sufletele noastre, Hristoase Dumnezeule.

Sosit-a sfântul şi minunatul praznic al sfinţilor mucenici, care s-au nevoit cu sfinţenie, lu­minând pe toţi cu raza Duhu­lui. Deci adunându-ne, iubito­rilor de praznic, după datorie să-i fericim pe dânşii.

Din noroiul patimilor, din furtuna gândurilor, de săgeţile vicleanului şi de orice pornire potrivnică izbăviți, sfinților mucenici, sufletele celor ce laudă naşterea voastră.

Rănile voastre cele muceniceşti împrăştie mireas­mă plină de har şi sângele lor varsă izvoare prin Dumnezeies­cul Duh şi vindecă patimile su­fletești și trupești; pe care, cu vrednicie, să le lăudăm.

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close