PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 1 IANUARIE. Este cea mai puternică Rugăciune a Sfântului Vasile și face miracole

PUBLICITATE

Rugăciune 1 IANUARIE. Pe 1 ianuarie 2020, crestin-ortodocsii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile cel Mare. Daca citesti rugaciune lui azi, vei avea parte de miracole in viata.

Rugăciune 1 IANUARIE. Rugaciune catre Sfantul Vasile:

”Stiu, Doamne, ca cu nevrednicie ma împartasesc cu preacurat Trupul Tau, si cu scump Sângele Tau, si sunt vinovat, si osânda îmi manânc si-mi beau, nesocotind Trupul si Sângele Tau, al Cristosului si Dumnezeului meu; ci întru îndurarile Tale nadajduind, ma apropriu la Tine, cela ce ai zis: Cel ce manânca Trupul meu, si bea Sângele Meu, ramâne în Mine, si Eu în el.

Rugăciune 1 IANUARIE. Indura-Te deci spre mine, Doamne, si nu ma da spre batjocura pe mine pacatosul, ci fa cu mine dupa mila Ta; si sa-mi fie mie Sfintele acestea, spre vindecare, si curatire, si luminare, si paza, si mântuire, si spre sfintirea sufletului si a trupului; spre departarea a toata nalucirea si fapta vicleana, si lucrarea diavoleasca ce se lucreaza cu dinadinsul întru madularele mele; spre îndraznirea catre Tine si spre iubirea Ta; spre îndreptarea vietii si spre întarire; spre adaugarea virtutii si a desavârsirii; spre împlinirea poruncilor; spre împartasirea cu Sfântul Duh; spre merindea vietii vesnice, si spre raspuns bine primit la înfricosata judecata Ta, iara nu spre judecata, sau spre osânda.

Rugăciune 1 IANUARIE. Slava Tatalui, si Fiului, si Sfantului, si acum si in vecii vecilor,

Amin.”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close