PUBLICITATE
Sfaturi duhovnicesti

Leacul recomandat de Arsenie Boca pentru eliminarea pietrelor de la fiere

PUBLICITATE

Parintele Arsenie Boca era nu numai un vizionar, ci si unul dintre aceia care vindecau atat prin puterea rugaciunii, cat si cu ajutorul leacurilor din natura. Multe dintre tratamentele naturiste recomandate de acesta si-au dovedit eficienta.

Unei femei care se plangea de pietre la fiere, i-a recomandat un remediu pe baza de “limba cerbului”. Este o varietate de feriga, al carei nume stiintific e Phyllitis scolopendrium, scrie fabricatinromania.info

Se foloseste intotdeauna planta verde, nu uscata. Avantajul e ca aceasta ramane verde tot anul, dar concentratia maxima de substante benefice o are in lunile de vara.

Se toaca marunt frunzele de limba cerbului si se pun impreuna cu coji de portocala intr-un tifon curat, care se leaga. Acest pachet se pune intr-un vas si se toarna apa fiarta.

Se acopera si se lasa la infuzat 5-7 minute, apoi se scoate tifonul cu plante si se bea caldut, cu inghituri mici. Se bea ceaiul timp de 2-3 luni, dimineata si seara.

Inainte de a urma un tratament cu limba-cerbului, vorbiti cu medicul de familie, deoarece contine tiaminaze, ce distrug vitamina B1 din organism.

Citeste mai multe pe fabricatinromania.info

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close