PUBLICITATE
RugaciuniSarbatori

Spune azi, Rugăciunea Sfântului Naum, pentru purificare suflete și iertare păcate

PUBLICITATE

Rugăciune 23 decembrie – Ziua de 23 decembrie este de o însemnătate aparte, întrucât Biserica Ortodxă îl cinstește pe Sfântul Prooroc Naum, dascăl întelept, călăuzitor al monahilor, aspru nevoitor, rugător și duhovnic lucrător de minuni.

Rugăciune 23 decembrie – În această zi sfântă, se citește o rugăciune puternică de curățare a păcatelor, de mare ajutor oricărui credincios!

„Cred într-Unul Dumnezeu, Tatăl Atotștiitorul, făcătorul cerului și al pământului, văzutelor tuturor și nevăzutelor. Și într-Unul Domn Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu, Unul născut, Care din Tatăl S-a născut, mai înainte de toți vecii.

Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, născut nu făcut, Cel de o Ființă cu Tatăl, prin Care toate S-au făcut. Care pentru noi oamenii și pentru a noastră mântuire S-a pogorât din ceruri și S-a întrupat de la Duhul Sfânt și din Maria Fecioara, și S-a făcut Om.

Rugăciune 23 decembrie – Și S-a răstignit pentru noi în zilele lui Pilat din Pont, și a pătimit și S-a îngropat, și a înviat a treia zi, după Scripturi. Și S-a suit la ceruri, și șade de-a dreapta Tatălui. Și iarăși va să vină cu slavă să judece vii și cei trecuți în neființă, a Cărui împărăție nu v-a avea sfârșit.

Citește aici și Rugăciunea de CRĂCIUN!

Și întru Duhul Sfânt, Domnul de viață Făcătorul, Care din Tatăl purcede, Cel Ce împreună cu Tatăl și cu Fiul este închinat și slăvit, Care a grăit prin Prooroci.

Rugăciune 23 decembrie – Într-Una sfântă, sobornicească și apostolică Biserică. Mărturisesc, întru iertarea păcatelor. Aștept învierea celor adormiți și viața veacului ce va să fie.

Amin!”

Citește și despre O mamă care-și petrece ULTIMUL Crăciun alături de copii ei!

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close