PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește azi, 20 decembrie, Rugăciunea la Sfântul Ignatie Purtătorul de Dumnezeu pentru împlinirea dorințelor imposibile

PUBLICITATE

Rugăciunea la Sfântul Ignatie – Astăzi, 20 decembrie credincioșii ortodocși prăznuiesc pe Sfântul Ignatie Teoforul(purtătorul de Dumnezeu ), cunoscut pentru puterea rugăciunilor sale împlinitoare de dorințe imposibile.

Rugăciunea la Sfântul Ignatie – Iată ce rugăciune se rostește în Acesată zi sfântă!

”Ingereasca viata pe pamant ai petrecut, dumnezeiescule Ierarhe Ignatie, cu vapaia dragostei lui Hristos inima ta aprinzand, cu gura si cu limba, in toata vremea si locul, slavoslovind; pentru care si noi te laudam.

Ales ai fost spre pastorire, cu sfatul tuturor Sfintilor Apostoli, unde cu ravna apostoleasca foarte te-ai ostenit si talantul cel dat tie l-ai inmultit. Faclie mult luminoasa in sfesnicul bisericii ai fost si pe multi i-ai invatat a canta lui Hristos: Aliluia!

O, preafericite arhiereule al lui Hristos, Ignatie, pe care, in bratele cele preasfinte, din copilarie Hristos te-a luat si care toata viata ta pe El in a ta inima L-ai purtat; te rugam sa mijlocesti pentru noi, pacatosii, catre Preainaltul Dumnezeu, ca sa dobandim mila si ajutorul Lui in toate zilele vietii, si in veacul cel viitor sa ne invrednicim a canta impreuna cu tine lui Dumnezeu: Aliluia! (de trei ori).

Amin!

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close