PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 23 februarie. Citește azi Rugăciunea Sfântului Policarp și minuni se pot întâmpla

PUBLICITATE

Rugăciunea 23 februarie – Biserica Ortodoxă îl cinstește azi pe Sfântul Policarp, vindecătorul de boli, cel născut în temniță și roditorul în toate cele bune.

Mucenic al Vechii Biserici, unul dintre martirii care și-a dat viața în numele credinței creștine este recunoscut a le fi de ajutor celor sărmani, rugăciunea sa aducând vindecarea celor aflați în suferințe.

Rugăciunea 23 februarie – Despre Sfântul Policarp se știe că avea harul de văzător cu duhul și recunoscut pentru minunile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, vindecând bolnavi și izgonind diavolul din oameni. Părți din sfintele sale moaște se regăsesc azi, la Schitul Dârvari și Mănăstirea Radu Vodă.

Rugăciunea 23 februarie – Iată mai jos și textul rugăciunii miracol:

”Sfinte, de Dumnezeu fericite, Policarp, în rugăciunile tale cele de-a pururea pomenește-ne ca, revărsându-se milostivirea lui Dumnezeu peste noi, să ne învrednicim, mult roditorule, de cele spre viață ale Duhului roade în inimă, dragostea.

Rugăciune Sfântul Policarp – Cu ochii privind către Dumnezeu, în cuget bucuria cea duhovnicească; mintea umplând-o cu neîncetată rugăciune, pacea în sufletul nostru;

În piept așezând suspinarea pentru păcate, în toate îndelunga răbdare; chipului celui dinlăuntru, bunătatea, în mâini facerea de bine; în urechi punând ascultarea Sfintelor Scripturi, iar pe limbă mărturisirea adevărului, neclintiți întru dreapta credință; glasului, blândețea; pântecele pecetluit cu înfrânarea și în tot trupul curăția.

Ca să ne învrednicim a fi moștenitori ai bucuriei celei veșnice și părtași ai Împărăției cerurilor.

Amin.”

Citește aici și ” Rugăciunea Făcătoare de Minuni a Sfântului Părinte Arsenie Boca și minunile se pot întâmpla

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close