PUBLICITATE
Manastiri si Biserici

Câinele credincios merge zi de zi la BISERICA unde a fost înmormântată stăpâna lui

PUBLICITATE

Câinele credincios. Să vezi un căţel la biserică, nu e un lucru foarte obişnuit. Cu toate acestea, un câine merge zilnic la biserica unde a avut loc înmormântarea stăpânului său.

În orăşelul San Donaci, din Italia, un ciobănesc german, în vârstă de 7 ani, pe nume Tommy, este nelipsit de la slujbele ţinute la biserică.[sursa]

Înainte ca slujba să înceapă, Tommy îşi face apariţia la biserică.Se aşază în apropierea altarului şi stă liniştit, încercând parcă să-şi găsească liniştea sufletească.

Câinele credincio. Toată lumea este obişnuită să-l vadă în mijlocul lor.

Câinele credincios. Oamenii sunt obişnuiţi ca Tommy să se aşeze în apropierea altarului în timpul slujbei. Dar motivul pentru care căţelul participă la slujbe este cu adevărat emoţionant.

Tommy a aparţinut unei femei din comunitate, pe nume Maria Margherita Lochi. Aceasta s-a stins la doar 57 de ani, iar Tommy a rămas cu inima frântă.

Câinele credincios. Femeia l-a adoptat pe Tommy pe când era doar un pui. L-a găsit pe un câmp, abandonat, iar soarta lui era pecetluită dacă femeia nu-l lua acasă, scrie 101dalmatieni.ro

De atunci au dezvoltat o legătură puternică, fiind de nedespărţit. Ultimul loc în care căţelul şi-a văzut stăpâna a fost la biserică, la înmormântarea acesteia.

Câinele credincios. Sfâşiat de durere, Tommy revine în fiecare zi la biserică, sperând să o revadă pe cea care i-a salvat viaţa şi l-a îngrijit.

Câinele credincios. Întreaga localitate cunoaşte povestea acestui câine care merge zilnic la biserica unde şi-a văzut stăpâna pentru ultima dată.

Practic, Tommy a fost adoptat de comunitate şi este iubit de toată lumea.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close