PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 12 ianuarie. Rugăciunea la Sf. Tatiana ajută la greu și face miracole

PUBLICITATE

Rugăciune 12 ianuarie. Pe data de 12 ianuarie este sărbătoare în Calendarul Creștin Ortodox. Credincioșii o pomesc pe Sfânta Muceniță Tatiana, care mai este cunoscută în tradiția populară drept ocrotitoarea femeilor credincioase.

În această zi, femeile care poartă acest nume frumos își sărbătoresc ziua onomastică. Este bine ca în această zi să rostești rugăciunea Sfintei Mucenițe Tatiana care ajută la greu și face miracole. Se spune că oricine se roagă acestei sfinte, va primi un răspuns, mai ales cei credincioși care țin post și îi ajută pe cei din jurul lor.

Rugăciune Sf. Tatiana. Este bine să rostești rugăciunea către Sfânta Tatiana timp de nouă zile la rând, iar prima zi trebuie să fie chiar pe 12 ianuarie.

Rugăciunea se spune dimineața și face adevărate minuni pentru cei care trec prin momente grele.

Rugăciune 12 ianuarie. Iată care este Rugăciune Sf. Tatiana:

„O, Sfântă Tatiana, fecioară aleasă a Bisericii dreptmăritoare, ceea ce ai proslăvit pe Dumnezeu în mădularele tale cele muceniceşti, fii ocrotitoarea noastră în faţa necazurilor şi a primejdiilor.

Tu, Sfântă Muceniţă, mireasă a lui Hristos Dumnezeu, ştiind cuvântul: „oricine va voi să-şi scape sufletul său îl va pierde, iar cine va pierde sufletul său pentru Mine şi pentru Evanghelie, acela îl va câştiga’, nu te-ai temut şi cu bucurie ţi-ai dat viaţa pentru El.

Sfântă Tatiana, vezi slăbiciunile şi neputinţele noastre, vezi teama noastră de greutăţi şi frica noastră de suferinţă şi nu ne lăsa pe noi, cei ce iubim patimile păcătoase mai mult decât pătimirea pentru Hristos şi nu suntem vrednici de numele de creştini, dar alergăm la ajutorul tău, ca să mijloceşti pentru noi pururea la iubitorul de oameni Dumnezeu să punem început bun pe calea pocăinţei.

Sfântă Muceniţă Tatiana, aşa cum te-au înconjurat pe tine îngerii, aşa să ne înconjoare şi pe noi mila Domnului cu rugăciunile tale.

Aşa cum rănile ţi-au fost tămăduite de Hristos, aşa să ne fie şi nouă tămăduite rănile sufletului prin mijlocirea ta. Ca întăriţi pe piatra credinţei, slavă, cinste şi închinăciune să înălţăm Unuia în Treime Dumnezeul nostru, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor.

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close