PUBLICITATE
Pilde

”Cred în Dumnezeu!” – Reţeta succesului pentru Smiley

PUBLICITATE

Cred în Dumnezeu! Într-o postare pe contul oficial de Facebook, renumitul artist Smiley a notat câteva dintre valorile în care se încrede şi a mărturisit credinţa sa în Dumnezeu.

Cred în Dumnezeu! Cunoscut sub pseudonimul Smiley, mesajul a fost transmis duminică de Andrei Tiberiu Maria urmăritorilor săi pe contul oficial de Facebook:

“Muncesc zi de zi pentru ce vreau sa obțin… Eu nu cred în noroc… Cred în talent, munca, disciplina, focus și o echipa inimoasa și dedicata…Cred în muzica făcută din suflet și cu suflet. Cred în oameni pasionati Cred în Dumnezeu!”

Dumnezeu Smiley – Smiley nu este la prima mărturisire de acest gen. El a urcat în anul 2016 pe scena ITO şi a rămas în inimile tinerilor prezenţi la eveniment datorită îndemnului adresat la preţuirea valorilor spirituale şi identitare.

„Nu uitați care-i casa voastră, care-i limba voastră și, cel mai presus de toate, care e credința voastră!”, a spus Andrei Tiberiu Maria.

Dumnezeu Smiley – Discret în ceea ce priveşte viaţa lui spirituală, Smiley a efectuat în anii trecuţi un pelerinaj la Sfântul Munte Athos şi a petrecut mai mult timp la schitul românesc Prodromu, gazdă a uneia dintre cele mai cunoscute icoane făcătoare de minuni din lume: Maica Domnului Prodromița.

Acesta nu este singurul interpret din showbizz-ul românesc care şi-a mărturisit public credinţa în Dumnezeu.

Mihai Neşu, George Ogăraru, Aureliu Surulescu, Ioana Picoș, Vlad Miriță, Ozana Barabancea sunt doar câteva nume importante din societatea românească ce au vorbit deschis despre valorile creştine.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Back to top button
Close